PUBLICITAT

Amàlia Vinyes aposta per agafar experiència a la Copa Suzuki

  • El CER és el seu gran objectiu, ja que vol revalidar el títol aconseguit la temporada passada
R. M. S.
SANTA COLOMA

Periodic
Vinyes i el seu Suzuki, ahir a Automòbils Pyrénées. Foto: ÀLEX LARA

Amàlia Vinyes va presentar ahir en societat el seu nou Suzuki Swift amb què competeix aquesta temporada a la Copa Suzuki de ral·lis, el que suposa el seu debut a aquesta disciplina. L'andorrana, que corre amb Aintzane Goñi de copilot, té clar que el seu pas d'aquesta temporada pels ral·lis és «per agafar experiència», i assumeix que el gran objectiu és la Copa d'Espanya de Resistència (CER). Una prova és que, com que per calendari hi ha un parell de proves que li coincidiran en el temps, la seva predisposició inicial serà el CER, ja que és on lluita per revalidar el títol.

Vinyes va arrencar el passat cap de setmana la Copa Suzuki amb sensacions enfrontades. El canvi de vehicle del que està acostumat va ser notable, però al final del Ral·li de la Vila-joiosa va agafar més ritme amb el Swift, de 130CV. «No sóc a la Copa Suzuki per guanyar», va dir, tot i que va afirmar amb valentia que els que estan a sobre d'ella «no són impossibles d'agafar». Ho va condicionar tot a «l'experiència», així que va deixar clar que «mai se sap que pot passar a cada cursa». Pel que fa al fet de compaginar la Copa Suzuki amb el CER, Vinyes va dir que això és «un repte» i que amb les dos aprendrà molt més.

LOAN DEBUTA A L'F4 FRANCESA / Ja està tot a punt perquè a partir d'avui comenci l'espectacle del Campionat de França F4 Auto Sport Academy. Entre els 21 pilots que hi competiran a aquesta categoria hi serà el jove Àlex Loan, el primer andorrà que es puja a un monoplaça.

El míting que inaugura la temporada es disputa al circuit de Lédenon, a Nîmes, fins diumenge. Cada míting consta de dues curses de 25 minuts. Avui és el torn dels entrenaments lliures; demà al matí, els pilots rodaran 30 minuts per a la sessió cronometrada. La graella de sortida de la primera cursa (dissabte a les 16.44) s'establirà segons el millor temps de cada pilot en la cronometrada. La posició de sortida dels pilots de la segona cursa (diumenge a les 11.55) s'establirà en funció del segon millor temps obtingut en la classificatòria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT