PUBLICITAT

Esteve s'imposa a l'eslàlom FIS i Vidosa tanca la temporada

EL PERIÒDIC
SOLDEU

Periodic
Esteve, a una prova d'eslàlom. Foto: ATOMIC

Ahir la neu, tot i la forta calor, va aguantar per poder disputar l'eslàlom FIS a la pista Avet de Soldeu. Kevin Esteve va ser el guanyador de la cursa en categoria masculina, amb el seu millor resultat en punts FIS de la temporada. En categoria femenina, la favorita Sofie Juarez no va poder finalitzar la segona mànega.

Esteve va vèncer en fer una cursa molt completa. Marc Oliveras va acabar 5è, mentre que Joan Verdú va acabar 8è, després de superar els problemes d'esquena que ha patit des del principi de temporada. Pel que fa als corredors de l'equip Comitè, Pol Ferrer va finalitzar 14è. Així mateix, Roger Vidosa va abandonar a la primera mànega amb molèsties una vegada més a l'esquena. D'aquesta manera, Vidosa dóna per tancada la temporada per precaució. Tampoc no van acabar la primera mànega Arnau Puig, Artur Pallàs, Josh Alayrach i Axel Esteve, mentre que Ferran Huertas i Robert Solsona van quedar fora a la segona.

En categoria femenina, la millor andorrana va ser Anais Mora, de l'ECA, que va acabar 6a amb 113,21 punts FIS. Avui es disputa també a l'Avet l'eslàlom dels Campionats d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT