PUBLICITAT

La Policia segueix pentinant el país a la recerca dels lladres de la joieria

  • Aquest dijous ha estat posat a disposició judicial l'únic detingut i posteriorment ha ingressat al centre penitenciari
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Recerca infructuosa la d'aquest dijous. Tot i això, la Policia continua pentinant el país -sobretot a les muntanyes, però també prop dels pobles- i fent controls exhaustius als punts fronterers. Preveuen 24 hores més, com a mínim, amb aquest ritme. Són conscients, però, que com més passa el temps sens trobar-los, més difícil es torna la recerca.
La Policia continua la recerca dels delinqüents que dimarts a la matinada van robar a la joieria Cellini d'Andorra la Vella, enduent-se una gran quantitat de joies d'alt valor. Conscients que quant més temps passi més difícil serà enxampar-los, la Policia no llença encara la tovallola i preveu estar almenys 24 hores més pentinant el país a la recerca dels fugitius, tant a les muntanyes com a les valls.

Aquest dijous ha estat posat a disposició judicial l'únic detingut i posteriorment ha ingressat al centre penitenciari. Els controls que s'han realitzat als punts fronterers han provocat retencions de trànsit, sobretot en direcció la Seu d'Urgell.

Dimecres els agents de Policia van localitzar enmig de la muntanya el campament on havia estat vivint el grup de delinqüents i en el qual hi van trobar nombrosos objectes que estan sent molt valiosos com a proves i pistes en el procés de recerca, investigació i identificació dels lladres. El grup de delinqüents, un sis o set, podria ser una banda paramilitar, ben organitzada i amb experiència a l'hora de perpetrar delictes d'aquests tipus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT