PUBLICITAT

La Passarel·la la Massana Moda serà a l'aire lliure

  • La mesura pretén superar els 600 espectadors de l'any passat
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

La sisena edició de la Passarel·la la Masssana Moda se celebrarà diumenge vinent a la plaça de les Fontetes per poder acollir més espectadors, ja que a la passada edició, que va tenir lloc a la Closeta, es va assolir l'aforament màxim amb 600 persones. L'edició d'aquesta primavera compta també amb el suport del Govern, i hi participen quatre perruqueries, dues botigues de roba i uns 120 voluntaris que desfilaran.

El conseller de Comerç i Turisme de la Massana, David Baró, va explicar ahir que es tracta d'una activitat molt consolidada i va recordar que és l'acció número 102 del Pla de reactivació del turisme i el comerç de la parròquia.

Els responsables de la iniciativa, amb l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma) al capdavant, van explicar que en aquesta sisena edició les presentacions de la Passarel·la tindran un caire «diferent» que sorprendrà, i que l'esdeveniment gaudirà de més qualitat pel fet de fer-se en un espai més ampli. En cas de mal temps, l'activitat, que començarà a les 17.30 hores, es tornaria a fer a la Closeta, informa l'ANA.

Tant Baró com la presidenta d'Acelma, Joana Tomàs, i Xavier Granyó, en representació del Ministeri de Comerç, van destacar l'esforç que fan els comerciants de la Massana per organitzar l'esdeveniment, malgrat que en aquesta edició s'hagi reduït el nombre de botigues de roba participants per motius personals. Granyó va ressaltar la tasca de dinamització que realitza Acelma, qualificant-la de «dinàmica exemplar» que els agradaria que es pogués exportar a d'altres parròquies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT