PUBLICITAT

Cursos d'esperit «pràctic» a l'Escola d'Art de la capital

  • Una de les novetats és l'horari matinal per aconseguir ampliar el públic interessat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mola, Ayala, Maite Cano i Altimiras, ahir a l'Escola d'Art del Comú. Foto: ANA / J. A. G.

L'Escola d'Art del Comú d'Andorra la Vella va presentar ahir els cursos monogràfics que s'impartiran de maig a juny. La majoria s'han programat per tal de donar una oferta pràctica i ajustada a les necessitats dels alumnes a la vegada que es vol ampliar el públic al qual van dirigits amb alguns curs que es farà en horari matinal. Els cursos programats són el de bols de paper, joies amb laca japonesa, llibres fets a mà, Photoshop avançat, curs d'edició de color digital, transferència de fotografies a diversos suports i elaboració d'àlbums fotogràfics digitals.

El cap de servei de l'Escola d'Art, Joan Lluís Ayala, va explicar que els cursos «mantenen la filosofia de ser pràctics i adaptats a les demandes dels ciutadans, al mateix temps amb el compromís de l'Escola de mantenir els nivells de qualitat que sempre els han caracteritzat». Va afegir que aquesta vegada els cursos no seran trimestrals ja que per raons de calendari han hagut d'escurçar-se i quedar en dos mesos.

Entre les novetats, Ayala va mencionar els cursos que farà Pep Aguarel·les sobre Photoshop. Per primera vegada se'n fa un de Photoshop avançat (del 3 de maig al 30 de juny) que requerirà que l'alumne ja tingui un cert coneixement de l'eina, per això es recomana que abans d'apuntar-s'hi es passi per l'escola o es contacti amb el professor ja que «el que cadascú considera un nivell òptim és molt subjectiu», va afirmar Ayala. A banda del curs de Photoshop avançat, se'n farà un altre d'edició de color digital (del 3 de maig al 2 de juny) també amb el mateix programa, informa l'ANA.

BOLS DE PAPER / La professora Neus Mola oferirà tres cursos, que són el d'elaboració de bols de paper (del 2 de maig al 30 de juny), el de joies amb laca japonesa (del 3 de maig al 9 de juny) i un de llibres fets a mà (del 2 de maig al 8 de juny). El primer és una novetat pel que fa a l'horari, ja que per primera vegada es fa al matí, amb la voluntat d'atraure un nou públic cap als cursos de l'Escola.

La professora Montserrat Altimiras farà els cursos de transferència de fotografies a diversos suports (del 10 de maig al 2 de juny) i un altre d'elaboració d'àlbums digitals (del 7 al 30 de juny). Altimiras va explicar que la voluntat dels seus cursos és que puguin donar eines als alumnes per aplicar les tècniques a d'altres processos que hagin pogut aprendre. En aquest sentit, per exemple, es pot fer transferència de fotografies a bols de paper. Pel que fa al curs d'àlbums digitals es vol donar eines a l'usuari perquè sàpiga triar i classificar fotografies digitals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT