PUBLICITAT

L'ONCA actua demà amb el Cor de Cambra del Palau de la Música

  • La formació farà el segon concert del setè Cicle Petit Palau
EL PERIÒDIC
BARCELONA

L'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), el patronat de la qual el formen el Govern d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, farà el segon concert del setè Cicle Petit Palau del Palau de la Música Catalana de Barcelona el proper divendres, a les 19 hores, amb el lema L'ONCA presenta.

En aquesta ocasió, l'orquestra andorrana oferirà un concert conjuntament amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, sota la batuta del seu titular, Jordi Casas i Bayer.

BACH / Les formacions interpretaran Jesu Meine Freude, de J.S. Bach juntament amb una de les cantates més arcaiques del compositor de Leipzig, Christ lag in Todesbanden, i dos motets de Felix Mendelsohn, que segueixen la mateixa tradició protestant. Les formacions estaran acompanyades per Jordi Reguant a l'orgue positiu, segons informa l'ANA.

El setè cicle Petit Palau a la capital catalana continuarà el 6 de maig amb els solistes de trompeta Alexandre Baiget i Josep Lluís López, i finalitzarà el dia 20 del mes que ve amb Gerard Claret com a solista del programa dedicat a Piazzola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT