Óscar Casal obre la temporada 14è a la Copa de les Nacions

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

óscar Casal rep assistència a un punt de control la temporada passada. Foto: EL PERIÒDIC

La temporada de curses de muntanya ja ha començat per a alguns integrants de l'equip de la federació andorrana, tot i que ho han fet representant al seu club en la Copa de les Nacions 2011 o també coneguda com Mountain Running International Cup-Grand Prix of the Nations. En aquest cas, els germans Óscar i Marc Casal, i Alejandro Guerra, van disputar el passat diumenge la Valetudo Skyrace italiana sota el Soldeu Esquí Club. A la competició, Óscar Casal va ser el millor dels andorrans en finalitzar 14è.

La cursa va comptar amb més de 200 corredors. El vencedor va ser el romanès Ionut Zinca, amb un temps de 1h 49min 51s després de completar els 23,350km de la cursa, amb 1.500m de desnivell positiu i 1.500 de negatiu. Óscar Casal va fer un temps de 2h 06min 09s. Marc Casal va ser 15è (2h 06min 39s) i Alejandro Guerra 67è (2h 27min 05s).