PUBLICITAT

La manca de neu deixa sota mínims el Campionat d'Andorra

  • Les condicions només permeten un eslàlom demà i un eslàlom gegant diumenge
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mireia Gutiérrez, que no podrà competir per lesió als Nacionals, durant una cursa de descens d'aquesta temporada Foto: el periòdic

Aquesta calor irreal del mes d'abril vol matar la temporada d'esquí abans d'hora. Si ahir Grandvalira anunciava el tancament de Canillo definitivament fins la pròxima temporada, també s'ha conegut que el Campionat Nacional d'esquí alpí estarà condicionat per les altes temperatures. De fet, la manca de neu condiciona de tal manera que només es podran disputar un eslàlom i un eslàlom gegant. Serà demà i diumenge, respectivament. Avui i dissabte hi haurà un altre eslàlom i un altre eslàlom gegant, però de nivell FIS.

La pista Avet acull aquest matí un eslàlom FIS on hi seran tots els membres dels equips de la FAE excepte Mireia Gutiérrez, que està a l'espera de conèixer els resultats de les proves que es farà la setmana vinent per conèixer si ha de passar per quiròfan o no per tenir una solució als seus problemes físics que arrossega des de tota la temporada. Els problemes de l'andorrana passen per un dolor al genoll i un problema al tibial. El problema de genoll existeix el dubte de si és un problema de menisc.

El ben cert és que la Mimi ja ha acabat la temporada, perquè la campanya ha estat molt llarga per ella i perquè la lesió ja no li permet prendre riscos com els que va agafar als Campionats del Món de Garmisch, on es va ressentir.

EL CALENDARI DE FINAL DE SETMANA / la cursa d'aquest matí a l'Avet obre quatre dies de competició que no són més per culpa de la manca de neu. Demà, la cita serà amb els Campionats d'Andorra al mateix escenari de Soldeu i amb un eslàlom. Ja el dissabte, la competició es traslladarà al Pas de la Casa, on l'estadi Costa Rodona acollirà l'eslàlom gegant FIS, previ a la competició que tancarà al dia següent, diumenge, els Campionats Nacionals.

El diumenge a la tarda, com a final de festa, a partir de les 15.00, es realitzarà el lliurament de trofeus dels Campionats d'Andorra en les categories pollets A, infants i júnior-sènior. L'acte es farà al telecabina de Canillo. Així mateix, es farà entrega també dels premis Copa Co-prínceps i del trofeu Mèrit Esportiu, que premia el millor Esquí Club de la temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT