PUBLICITAT

Encamp acull diumenge el Campionat Nacional de karate

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una prova de karate. Foto: ONA MORANTE

El Campionat Nacional de karate es disputarà el pròxim diumenge al Complex Esportiu Sociocultural d'Encamp amb la presència de cincs clubs, quatre del Principat i un, el TKFI de la Seu d'Urgell. La cita arrencarà a les 9.30.

El Nacional, organitzat per la Federació Andorrana de Karate amb la col·laboració del Comú encampadà, se celebrarà en totes les categories individuals, en kata i kumite, a partir dels 6 anys. Els clubs que hi seran presents, a més del TKFI, seran els andorrans Shotokan d'Encamp, Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany, UrbanGym Karate Club d'Anyós i la Massana, i el Club Esportiu de Sant Julià. La FAK va informar ahir que qui no serà a la cita és el Shotokan d'Andorra la Vella.

Per altra part, la cita tindrà un altre atractiu els dies previs a la competició, ja que la Federació ha volgut aprofitar l'esdeveniment per organitzar els dies 8, 9 i 10 el nou curs d'arbitratge 2011, així com l'actualització arbitral anual per tots els nous aspirants a jutges i jutges principiants. El curs serà a càrrec del Director d'Arbitratge de la FAK, Luis Ignacio Gómez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT