PUBLICITAT

La Primera Divisió on vol ser el BP arrenca el 10 de setembre

  • Si es manté a la ?nova' Segona Divisió, començaria la Lliga abans, el dia 3
R. M. S.
EL PERIÒDIC

Periodic
El director gerent del BP és responsable de relacions institucionals de la LNFS i duu també competició a Plata. Foto: TONY LARA

Ahir es va celebrar a Madrid una nova reunió mensual de la Junta Directiva de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS), en la qual es va decidir que la Primera Divisió del futbol sala espanyol, en la seva nova temporada 2011-2012, arrencarà el dia 10 de setembre. A aquesta categoria és on lluita el BP Andorra per ser-hi, tot i que en cas de mantenir-se a Plata, que passarà a nomenar-se Segona Divisió, llavors començaria la campanya una setmana abans, el dia 3.

La reunió va comptar amb el director gerent del club andorrà, Emili Puig, que hi va assistir com a membre de la Junta Directiva de la LNFS on ocupa el càrrec de responsable de relacions institucionals, a més que des de fa dues setmanes porta també la part de competició de la Divisió de Plata.

Així mateix, es van concretar que, si no hi ha cap canvi d'última per impagaments o situacions especials per la qüestió particular de cada club, la Primera Divisió comptarà amb 16 equips, mentre que la Segona en tindrà 18.

SUPERÀVIT DE 400.000 EUROS / La reunió d'ahir a la seu de la LNFS va servir també per fer un balanç de comptes que dóna fins el moment un superàvit de 400.000 euros, el que suposa un pas endavant molt important, tenint en compte que al desembre es va aconseguir eixugar un deute de dos milions d'euros. La rentada de cara de la LNFS és clara.

AUGMENT DE RETRANSMISSIONS / Un altre dels aspectes que es va estudiar a la reunió va ser el rendiment de les retransmissions televisives. Segons la LNFS, hi ha hagut un augment exponencial bastant gran respecte a la temporada anterior, ja que si abans es retransmetia un partit per setmana al canal Veo, ara han arribat a ser fins a quatre, ja que compta MarcaTv i també les televisions autonòmiques, que han donat un pas endavant per apostar pel futbol sala espanyol.

Així mateix, es va confirmar la final de la Copa del Rei, que serà a Toledo el pròxim 7 de maig, amb el FC Barcelona Alusport i l'Inter Movistar, en un cap de setmana de gran protagonisme d'aquest esport a Espanya, amb televisió i molts mitjans de comunicació concentrats en el que serà la festa del sala.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT