PUBLICITAT

La Policia investiga un robatori a la joieria Cellini de la capital

  • Encara no es coneix el valor de la mercaderia sostreta, però podria superar els 250.000 euros
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els operaris reestableixen, ahir, la persiana malmesa pels lladres Foto: TONY LARA

La Policia investiga un robatori a la joieria Cellini, a la capital. Els fets van passar la matinada d'ahir, minuts abans de les 3.20 hores, però es desconeix el valor de la mercaderia sostreta. Aquest establiment ja va patir un robatori semblant el 4 de març del 2002.

Segons afirmava l'ANA, l'atracament va ser obra d'una banda especialitzada, ja que els delinqüents en pocs minuts haurien forçat la persiana per accedir a la galeria que serveix d'aparador a la joieria, d'on van trencar els vidres i es van endur la mercaderia. Les alarmes van funcionar correctament i els agents de seguretat i la Policia van arribar al lloc dels fets en pocs minuts, però tot i així ja no van trobar ningú. Només haurien pogut retenir una persona que podria haver actuat com a vigilant durant l'operació, segons informava l'ANA. A l'hora dels fets no hi havia cap persona a l'establiment, i per tant tampoc hi va haver ferits.

En el robatori de fa nou anys, els lladres també van forçar la persiana blindada en uns 30 centímetres, per on es van escolar cap dins la galeria de l'establiment. Els lladres també van trencar els vidres i es van endur diverses joies i rellotges. En aquella ocasió, però, el sistema de televisió intern no va enregistrar les imatges per falta de llum, fet que no va facilitar la investigació policial.

Semblances amb els fets al Pas / El robatori de la matinada de dimarts guarda força semblances amb el que va patir la joieria Richard del Pas de la Casa el passat agost.

En aquesta ocasió els lladres haurien posat una cadena a l'alçada de la plaça de la Rotonda, per dificultar i retardar l'arribada de la Policia al lloc dels fets, i, com ja va passar en el robatori del Pas de la Casa, també van provocar dos incendis com a mesura de distracció: un en un contenidor al carrer Doctor Vilanova i un vehicle a la carretera d'Engolasters.

De la joieria Richard, els lladres es van endur mercaderia per un valor de 250.000 euros aproximadament. En el robatori de Cellini, el valor de les joies i els rellotges furtats podria superar amb escreix el de la mercadera sostreta al Pas de la Casa.

Pel que fa al robatori a la joieria Richard, el responsable de l'establiment va comentar que els lladres devien ser un grup prou nombrós, de 7 o 8 persones, tenint en compte la rapidesa de l'actuació i el volum de joies que es van endur.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT