PUBLICITAT

Les darreres tendències artístiques de Catalunya, al CAEE

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Dos visitants a la mostra, ahir. Foto: ANA / J. A. G.

El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) va inaugurar ahir a la tarda l'exposició Un país amb química, col·lectiva d'artistes catalans que s'inclou dins del marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana (CCC).

La mostra té per objectiu fer descobrir al visitant les darreres tendències artístiques de Catalunya, encara que també oferir un passeig per opcions més clàssiques. L'exposició, que es podrà visitar fins al 30 d'abril al CAEE, és també la resposta a l'elevada demanda d'artistes catalans que volen exposar al Principat.

La mostra recull obres de diferents estils, des de paisatges andorrans de factura clàssica, fins a fotografies surrealistes de Caldea o interpretacions abstractes d'Andorra. Els 16 autors participants a la mostra són Eleonor Hernández, Joel Martínez, Montse Miró, José Antonio Amate, Moisés Gil, Palmira Rius, Montserrat Balletbó ‘Salmaldon', Marc Alòs, Gemma Solé, Marina B. Cubells, Josep Maria Solé Pedrol, Pere Parramon, Sofia Isus Ventura, Tomàs Torné, Pere J. Salas i M. Dolors Novellas.

La directora del CAEE, Ruth Casabella, va manifestar a l'ANA durant la inauguració que la mostra segueix la línia del centre a l'hora d'organitzar exposicions col·lectives, «una fórmula que funciona molt be» perquè, segons va explicar, les que s'han fet fins ara han tingut molt bona acceptació tant per part del públic com per part dels artistes.

La mostra respon també a que molts artistes catalans «havien mostrat interès en importar la seva obra i amb aquest interès els hem convidat a participar», segons va assenyalar Casabella. La directora del centre va destacar «la diversitat de tècniques que hi ha». Entre les peces destacades, va citar les escultures del valencià Moisès Gil o les de José Antonio Amate.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT