PUBLICITAT

La passarel·la-amfiteatre de Caldea estarà a punt al novembre

  • La instal·lació substituirà el pont actual, que es tancarà després de Pasqua
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Capdevila i Pascuet conversen minuts abans de presentar en públic els seus nous càrrecs, ahir. Foto: TONY LARA

La primera compareixença pública del nou director general de Caldea, Carles Pascuet, va servir per anunciar ahir l'inici de les obres de la nova passarel·la d'entrada al complex termolúdic. Els treballs d'adequació de la plataforma finalitzaran al novembre, amb la voluntat de poder tenir-la operativa «pel pont de la Puríssima», va manifestar Pascuet.

Aquesta nova connexió s'ubicarà on hi ha l'actual, al carrer François Miterrand, de manera que aquesta ja quedarà tancada al públic després de Setmana Santa. Les característiques principals seran, per una banda, un augment de l'alçada del pont que permetrà el pas de camions i autobusos, –una situació que l'actual instal·lació no permet.

Per altra, la passarel·la serà a la vegada un amfiteatre. És a dir, servirà de grades per a un centenar de persones durant la celebració d'espectacles i esdeveniments al Parc de la Mola. La cònsol escaldenca, Montserrat Capdevila, va explicar que la plataforma passarà a ser de titularitat comunal un cop inaugurada. És a dir, quan la Corporació vulgui celebrar alguna activitat ho comunicarà al complex i aquest haurà de tancar l'accés mentre duri l'esdeveniment.

L'anunci de l'inici de les obres va servir per presentar públicament a Pascuet com a nou director general. Pascuet va exposar que el seu treball se centra ara en «dotar de contingut l'ampliació de Caldea», determinant els serveis, ofertes i temàtiques que aquesta oferirà al públic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT