PUBLICITAT

Un any de presó per lesionar l'exdona

  • L'acusat haurà de pagar més de 25.000 euros a la víctima com a responsabilitat civil
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Un home haurà de complir un any de presó condicional per haver lesionat la seva exparella en un conflicte que es va donar l'any 2006. La sentència dictada ahir pel Tribunal de Corts el condemnava com autor d'un delicte major de lesions doloses que han causat tractament mèdic posterior. A més l'home haurà d'indemnitzar la víctima en més de 25.000 euros en concepte de responsabilitat civil.

Els fets van ocórrer el 19 de maig del 2006 a Sant Julià de Lòria. Com a conseqüència d'una baralla quan la víctima i denunciant va anar a buscar els seus fills (un nen i una nena, fruït del matrimoni). Durant la discussió, el condemnat hauria suposadament agafat la dona pel coll i l'hauria empès cap a un mur, caient posteriorment a la cuneta de la voravia, que tenia certa profunditat. Com a conseqüència dels fets va patir una ruptura del còccix i del sacre, a més d'altres contusions.

L'acusat va negar, durant la vista judicial celebrada el passat mes de gener, els fets i va assegurar que la dona va perdre l'equilibri durant la baralla amb la seva parella actual. Aquesta darrera va recolzar el seu testimoni en el judici. De la mateixa manera l'actual parella de la suposada víctima va recolzar la versió dels fets de la seva companya.

Durant la vista també va declarar el fill de l'exmatrimoni, de 18 anys, que va assegurar que va veure com el seu pare agredia a la seva mare, així com que no era la primera vegada que l'amenaçava, la insultava i l'agredia.

Per tot, l'acusació va reclamar 90.000 euros d'indemnització, i la fiscalia havia demanat 18 mesos de presó condicional i la prohibició durant 10 anys que el processat contactés amb la seva exdona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT