PUBLICITAT

Doble condemna a un alumne de l'EENM per furts continuats

P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un passadís de la Seu de Justícia Foto: TONY LARA

Un alumne de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell que pateix un «retard mental lleu» va estar condemnat ahir per partida doble per dos delictes majors continuats de furt amb força en les coses. El mateix condemnat no va estar present ahir durant la lectura de la sentència, perquè segons van manifestar des del Tribunal de Corts, estava detingut, posiblement per altres furts comesos.

La pena a la que s'enfronta aquest home és de 35 mesos de presó condicional i 6 anys de tractament mèdic per deshabituació del consum d'alcohol. En concret 20 mesos per un dels delictes i 15 per l'altre, tots dos amb l'agreujant de la reincidència.

A més en una de les sentències el condemnat haurà de pagar més de 850 euros a diferents entitats i particulars pels robatoris i danys comesos.

Durant les vistes, els metges van assegurar la dependència a l'alcohol que pateix el condemnat i que aquesta agreuja la impulsivitat que li ha portat a robar en tantes ocasions. En una de les vistes se li va jutjar per deu furts comesos durant el 2009.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT