PUBLICITAT

El VPC tindrà de rival en quarts el vencedor del duel entre Foix i Bressols

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY / LACAUNE

El VPC Andorra va informar ahir que el seu rival en quarts de les fases finals d'Honor sortirà del vencedor de l'eliminatòria entre l'US Foix i el RC Bressols, que jugaran el pròxim diumenge a Foix.

Precisament el calendari ha volgut que el Sor Agout, que espera el guanyador del duel entre el La Saudrune i el Saint Juery, sigui el possible rival dels andorrans a les semifinals. Cal recordar que el Sor Agout va deixar el VPC sense la primera posició de la categoria en l'última jornada durant el partit disputat al Camp del Consell fa dues setmanes. Les semifinals es disputaran el dia 1 de maig, mentre que la final està programada per al dia 8.

EL VPC FEMENÍ MILLORA / Per altra part, el VPC femení va donar mostres de millora el passat cap de setmana, quan va vèncer al segon torneig del play-off, després d'imposar-se en dos duels (al Stade Rodez Aveyron 7-15, i al Saint Affricain 15-14) i empatar contra el Monts de Lacaune (15-15), que jugava a casa. Aquesta victòria situa les andorranes terceres en la classificació virtual, amb 11 punts, i amb opcions intactes de ser a les finals de França. La pròxima cita serà el 17 d'abril al Camp del Consell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT