PUBLICITAT

Caldea preveu tenir acabada la passarel·la d'accés al novembre

  • Les obres han de permetre que pel carrer François Mitterrand, que passa per sota, hi puguin circular tota classe de vehicles
05042011_caldea
La cònsol major d'Escaldes-Engordany i presidenta del Consell d'Administració de la SEMTEE, Montserrat Capdevila, el vicepresident de la SEMTEE, Ramon Visent, i el nou director general de Caldea, Carles Pascuet, durant la roda de premsa. Foto: TONY LARA
Les obres per substituir les escales d'accés a Caldea per una nova passarel·la més gran van començar la setmana passada, i segons ha informat aquest dimarts el nou director general de la SEMTEE, Carles Pascuet, podrien estar acabades al mes de novembre. Aquesta passarel·la ha de permetre que pel carrer François Mitterrand, que passa per sota, hi puguin circular tota classe de vehicles, ja que fins ara els camions i autobusos no hi caben. D'altra banda aquest nou accés també s'utilitzarà com a grades, col·locant-hi seients, quan es facin espectacles a l'aire lliure al Parc de la Mola.
La nova direcció de Caldea ha presentat aquest dimarts a la tarda els nous membres del Consell d'Administració i el projecte de la nova passarel·la d'accés al centre termolúdic. Des de la dimissió de Toni Martí com a cònsol d'Escaldes-Engordany, Montserrat Capdevila el supleix en la funció de cònsol i també, per tant, com a presidenta del Consell d'Administració de la SEMTEE. Així la consellera major de la parròquia, Trini Marín, passa a ser la secretaria del Consell d'Administració. Durant la roda de premsa d'aquest dimarts també s'ha presentat el nou director general, Carles Pascuet, que es va incorporar al càrrec el passat 4 de març i des d'aleshores ha treballat durant un mes juntament amb l'exdirector, Miguel Pedregal.

El primer projecte que ha pogut presentar Pascuet com a director general és la nova passarel·la d'accés pel Parc de la Mola que ha de tenir la doble funcionalitat de servir com a punt d'entrada i també com a graderies per als espectacles a l'aire lliure que s'organitzin al Parc de la Mola. En aquesta s'hi podran col·locar seients per encabir fins a un centenar de persones.

Les obres van començar la setmana passada i es preveu que estiguin acabades al mes de novembre, com a molt tard abans del pont de la Puríssima. Tot i així, encara es pot accedir al termolúdic per les escales del Parc de la Mola, i serà per Setmana Santa quan es tanqui aquest accés.

El nou director general, Carles Pascuet ha explicat que la passarel·la ha estat dissenyada pel mateix arquitecte que ha previst tota l'ampliació del termolúdic, i que estarà recolzada sobre dos pilars de formigó blanc en forma de piràmide invertida que s'ubicaran a l'entrada de l'aparcament de l'edifici. Així es permetrà que pel carrer François Mitterrand hi puguin circular tot tipus de vehicles.

D'altra banda, s'utilitzarà un granit gris i negre per al paviment, i es posarà vidre translúcid de diversos colors. A més, s'instal·larà un circuit de calefacció que eliminarà tots els riscos de gel i neu durant l'hivern.

Campanya Maig com mai
Tot i que el centre termolúdic tindrà l'accés per la passarel·la tancat i realitzarà la parada tècnica del 9 al 20 de maig, s'ha volgut afegir igualment a la iniciativa dels sectors privats i el Ministeri de Turisme de realitzar una setmana de promocions a Andorra, del 6 al 15 de maig. Així, Caldea oferirà, durant els dies 6, 7 i 8 de maig, l'entrada gratuïta per als 30 primers clients que arribin.

La cònsol major de la parròquia i presidenta de la SEMTEE, Montserrat Capdevila, ha lamentat la coincidència de dates amb la parada tècnica i el fet que els hagin avisat amb tan poc temps de marge de maniobra. Ha indicat que amb tant poca antelació ja no es pot fer cap canvi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT