PUBLICITAT

La Policia investiga un furt amb força a la joieria Cellini d'Andorra la Vella

  • Encara no se sap quina és la quantitat de diners i material sostrets pels delinqüents
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Aquesta matinada de dimarts s'ha produït un furt amb força a la joieria Cellini de l'Avinguda Meritxell d'Andorra la Vella, on actualment la Policia ha iniciat el dispositiu d'investigació per esbrinar els fets ocorreguts. Des de la Policia han confirmat que a les 3.20 hores de la matinada se'ls ha requerit al lloc dels fets, on han comprovat que s'havia produït aquest robatori. Tot i així encara no se sap la quantitat de diners sostrets o el material que s'han pogut endur els delinqüents. El que sí que s'ha afirmat és que no hi havia cap persona a l'establiment en aquells moments i per tant no hi ha hagut cap ferit.
L'atracament s'ha dut a terme per una banda especialitzada ja que en pocs minuts han forçat la persiana de la joieria, han entrat a la botiga, han trencat els vidres i s'han endut la mercaderia. Les alarmes han funcionat correctament i els agents de seguretat i la Policia han arribat al lloc dels fets en pocs minuts, però tot i així ja no hi havia ningú. Només haurien pogut retenir una persona que podria haver actuat com a vigilant durant l'operació.

Els lladres han posat una cadena a l'alçada de la rotonda de Meritxell per retardar l'arribada de la Policia, i de la mateixa manera que va succeir en el robatori del Pas de la Casa, han provocat dos incendis per distreure l'atenció, un d'un contenidor al carrer Doctor Vilanova i un d'un cotxe a la carretera d'Engolasters.

Segons han informat a l'ANA fonts coneixedores del cas, la manera de procedir en el robatori ha estat igual que el que es va produir aquest passat estiu al Pas de la Casa. Tot i que encara no s'ha valorat la mercaderia robada, el valor total superaria amb escreix el del robatori del Pas. La Policia treballa a contrarrellotge per detenir els lladres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT