PUBLICITAT

UL mostra plena confiança a entrar al grup dels demòcrates

  • Gil manifesta no estar preocupada per la falta de necessitat de pacte arran dels amplis resultats de DA
C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Bastida i Gil durant un acte de la camànya electoral Foto: ÀLEX LARA

Unió Laurediana va estendre ahir la mà a Demòcrates per Andorra, amb la clara voluntat d'arribar a un consens que els permeti treballar conjuntament al Consell General. A l'espera d'una resposta oficial, el partit lauredià va mostrar la seva plena confiança en obtenir una resposta positiva per part dels demòcrates. Tal i com va assegurar la consellera electa per Unió Laurediana, Montserrat Gil, «formarem un grup parlamentari o ens integrarem d'alguna manera similar».

Ahir va ser dia de ressaca, però a partir d'avui mateix començaran els contactes per concretar de quina manera es produirà aquesta entesa, va informar Gil. Tot i que encara s'ha de decidir la fórmula concreta, tot apunta cap a la formació d'un grup parlamentari DA i UL.

Gil va assegurar que el projecte dels dos partits és compartit i que el més lògic és que vagin junts, igual que ho han fet durant tota la campanya electoral. La número 1 de la llista d'UL va manifestar que de la mateixa manera que han anat de la mà durant aquestes dues setmanes, («en cap moment hem volgut anar en solitari», va assegurar»), ho seguiran fent durant la legislatura.

Els resultats no canvien la voluntat / Els amplis resultats obtinguts per DA diumenge esvaeixen el protagonisme d'UL per assolir majoria al Consell, però aquesta situació no ha de reduir l'opció de pacte entre les dues parts, segons va assegurar Gil. «Tot al contrari», va assegurar la política laurediana, «aquestes valoracions s'han fet des de fora, ens han dit que som una parròquia frontissa, que anem en solitari i en cap cas és veritat». Gil va recordar que les celebracions post victòria van ser conjuntes entre els dos partits i que l'actual sentiment «d'il·lusió» és compartit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT