PUBLICITAT

La premsa catalana i la xarxa es fan ressò del resultat electoral

  • L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol felicita a Martí per la seva victòria
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Els mitjans de comunicació catalans fan reservar una de les seves pàgines de política internacional a la victòria de Demòcrates per Andorra. Als seus titulars destacaven sobretot el retorn del centredreta, que ha «desbancat» o «escombrat» els socialdemòcrates.

El titular escollit de la Vanguardia va ser «Els liberals arrasen a Andorra», mentre que el País va assegurat que «El centredreta torna al poder a Andorra després d'escombrar a les eleccions generals». Molt similar va ser el titular del Periódico de Catalunya, indicant que «El centredreta desbanca del poder l'esquerra a Andorra».

L'Avui també va destacar que el centredreta «ha escombrat» el PS, mentre que el diari Ara va informar del «Canvi de govern i majoria absoluta per al centredreta». Un dels mitjans catalans que va oferir una cobertura més àmplia dels comicis va ser Vilaweb, habilitant un espai al seu portal on anaven apareixent els missatges de la xarxa social Twiter associats a l'etiqueta #andorravota.

Precisament a la xarxa també es van estendre missatges i titulars sobre el resultat de les eleccions. En una gran majoria anaven dedicats a felicitar a la formació guanyadora. Des del PS van arribar els primers missatges de felicitació. La número dos a la llista nacional, Rosa Gili, felicitava via Twitter a DA amb un «felicitats pels resultats obtinguts». Des d'aquesta formació també Delfí Roca va felicitar a la formació de Toni Martí «per tan amplia victòria» i els va recordar que ara «tot és a les vostres mans» recomanant-lo «seny i sort». DA també va utilitzar la xarxa per mostrar el seu agraïment als electors.

D'altra banda, l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i en nom de la direcció de Convergència Democràtica de Catalunya, va voler felicitar Toni Martí per la victòria i per haver aconseguit escombrar els socialdemocrates, informa Efe.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT