PUBLICITAT

Projecte artístic que vincula Andorra amb l'Afganistan

  • Vila inaugura avui l'exposició 'D'Encamp a Esfahan, un període de 10 anys'
EL PERIÒDIC
ORDINO / ENCAMP

Periodic
L'escola d'art d'Ordino Foto: EL PERIÒDIC

L'Escola d'Art d'Ordino ofereix aquest mes la possibilitat de participar en un projecte artístic internacional sota el títol de Brot que vincula Andorra amb l'Afganistan.

Segons va informar ahir el Comú d'Ordino, Brot proposa a qualsevol ciutadà que vulgui fer una interpretació artística del concepte brot, en qualsevol de les seves accepcions. L'únic que es demana es una fotografia de la idea materialitzada en qualsevol tècnica o disciplina, ja sigui fotografia, pintura, escultura, escenografia, jardineria, i el país d'origen.

Aquells que estiguin interessats en participar en el projecte d'Afganistan poden adreçar els seus treballs abans del 15 d'abril al correu electrònic [email protected] indicant nom, edat, mail o telèfon de contacte, informa el Comú. Les propostes s'exhibiran al blog creat per l'ocasió www.bud-afganistanordino.blogspot.com, on també hi ha informació complementària.

D'altra banda, l'Escola d'Art també ofereix aquest abril un nou curset de joiera creativa, impartit per la professora i ceramista Eve Ariza.

El curset de joieria es farà amb pastes ceràmiques a 1040º que després es tenyiran i brunyiran. Les dates del curs seran els dies 7, 8, 14 i 15 d'abril de les 20 a les 22 h a l'Escola d'Art d'Ordino.

CATIFES / D'altra banda, Encamp inaugura avui l'exposició D'Encamp a Esfahan, un període de 10 anys, d'Esther Vila. L'artista aproparà l'art d'elaborar catifes al públic. Des del disseny del cartró de tapís, passant per l'elecció dels colors i llanes, fins a la confecció de la pròpia catifa. L'exposició recull totes les peces realitzades des de finals dels noranta fins al 2009.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT