PUBLICITAT

Koldo agrada dins i fora

  • El seleccionador d'Eslovàquia li va dir al final del matx del 26 de març que el truqués quan acabés contracte
R. M. S. / I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Koldo, amb els seus jugadors al darrere, en l'últim entrenament abans del matx contra Eslovàquia del dia 26 Foto: TONY LARA

Que el futbol que fa la selecció andorrana agrada és una evidència perquè l'Estadi Comunal s'omple per veure el combinat que entrena Koldo Álvarez. La mà del seleccionador es nota en una visió més ofensiva del joc, amb més control de la pilota i més sensació de perill. Amb aquest bagatge futbolístic, és evident que el treball de Koldo traspassa fronteres, i si bé al Principat està ben considerat, també ho està més enllà del territori andorrà. El passat 26 de març, en el camí als vestidors quan va acabar el matx contra Eslovàquia (0-1), el seleccionador eslovac, Vladimir Weiss, es va acostar a l'andorrà, li va donar l'enhorabona pel treball fet i li va dir que, quan acabés contracte amb la Federació Andorrana, li truqués.

Davant d'aquesta situació, el mateix Koldo treu ferro a la conversació, tot i sentir-se «afalagat», i assegura que va ser un encontre normal «que passa a cada partit». Ara bé, el detall de l'intercanvi d'opinions, i el fet que a més hi hagués un intercanvi de targetes entre els dos tècnics, apunten a, com a mínim, un interès pel futbol i els mètodes del seleccionador tricolor.

«No m'he parat a pensar en això que va passar, són comentaris que es queden allà en una conversa de 30 segons al túnel de vestidors», va afirmar ahir Koldo Álvarez. El tècnic, preguntat precisament pels seus resultats futbolístics, va remarcar que «encara no hem puntuat».

Koldo és un tècnic amb futur i ell i el seu entorn ho saben, i així tampoc no amaga certes il·lusions de poder entrenar fora del Principat a un equip amb més nivell. «No negaré que si alguna vegada fos possible, m'agradaria, però això és parlar per parlar perquè no hi ha res». Efectivament, no hi ha res oficial al respecte, però sí sensacions i converses, com la que va mantenir amb el seleccionador Weiss, que deixen ben clar que aquest entrenador té el futur obert al davant, tant a Andorra com lluny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT