PUBLICITAT

Viñals i Messina s'imposen al Memorial Manuel Cerqueda

  • La pròxima setmana Andorra acull el Campionat d'Espanya d'esquí adaptat
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Alguns dels guanyadors, al podi del 22è Memorial que du el nom del primer president de l'Esquí Club Foto: EL PERIÒDIC

La temporada d'esquí dóna encara senyals de vida i ho fa amb diversos campionats que donen vida a l'esport de neu més popular. El passat diumenge es va disputar al sector Arinsal de Vallnord la 22a edició del Memorial Manuel Cerqueda, corresponent al Campionat Nacional de Veterans i patrocinat per Andbanc, on hi va haver una participació de mig centenar d'esquiadors, tot i el mal temps i que era dia de jornada electoral al Principat. Els vencedors van ser Josep Viñals (SECP) en categoria masculina, i Patrícia Messina (ECOA) en femenina.

La competició va ser un eslàlom gegant on Viñals va marcar un millor crono de 27,25s, mentre que el podi el van completar a aquesta categoria masculina Sánchez Marcos (ECAP), amb 27,57s, i Jordi Carchat Formenti (ECAP), amb 27,71s. En categoria femenina, Messina es va dur la victòria amb 31,01s, seguida de Meritxell Pifarré (ECOA), amb 32,09s, i Cristina Gutiérrez (ECAP), amb 34,12s.

Per altra part, la pròxima setmana, des del dilluns 11 fins el dimecres 13 d'abril, les pistes del Pas de la Casa acolliran el Campionat d'Espanya d'esquí adaptat. Entre els membres que hi participaran hi serà Irene Villa –víctima d'un atemptat de l'organització terrorista ETA–, integrant de l'equip espanyol i que acumula nombrosos èxits en la disciplina. De fet, l'espanyola acaba de revalidar el títol de Campiona de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT