PUBLICITAT

La CEA valora amb satisfacció que hi hagi una majoria que eviti "més pèrdues de temps"

  • Altimir ha valorat de forma molt postiva el trimof de DA a les eleccions i el fet que hi hagi "una majoria suficient per poder governar de manera eficient i per poder tirar endavant projectes"
04042011_cea
Imatge del president de la CEA, Xavier Altimir. Foto: EL PERIÒDIC
El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir, ha valorat de forma positiva el triomf de DA a les eleccions però ha subratllat que es felicita del fet que finalment hi hagi "una majoria suficient per poder governar de manera eficient i per poder tirar endavant projectes". Altimir ha mostrat la "sorpresa per la contundència" dels resultats assolits per DA en les eleccions.
Així matexi, Xavier Altimir ha recordat que la CEA ja havia demanat anteriorment que hi hagués un consens per poder tirar endavant les mesures necessàries en un moment de crisi, per això valora positivament la conformació d'una majoria tan àmplia que evitarà que hi hagi "més pèrdues de temps com en la legislatura que ara acaba". Ara bé, ha insistit que és necessari que a banda del "diàleg" ofert a "tots els sectors socials" per part de Martí també "se'ns faci cas".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT