PUBLICITAT

L'USdA dubta de si DA és conscient de l'enorme responsabilitat que els acaba de caure

  • Ubach espera "que tinguin molts encerts" i ha dit que esperaran 100 dies de gràcia per començar a observar d'aprop l'acció de govern per aprovar-los o desautoritzar-los quan calgui
04042011_usda
Imatge d'arxiu de l'USdA. Foto: EL PERIÒDIC
El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra (USdA), Gabriel Ubach, ha valorat aquest dilluns els resultats electorals assegurant que "el poble ha triat i el tsunami taronja ens ha inundat a tots". Ubach ha assegurat que "aquesta victòria no se l'esperaven gairebé ni ells", referint-se a Demòcrates per Andorra, i que "no sé fins a quin punt són conscients de la responsabilitat que els acaba de caure". De tota manera, espera "que tinguin molts encerts" i ha dit que esperaran als 100 dies de gràcia per començar a observar d'aprop l'acció de govern i per aprovar-los o desautoritzar-los quan calgui.
Gabriel Ubach ha dit que esperaran als 100 dies de gràcia per continuar reivindicant unes lleis socials i laborals homologables amb Europa, i per "procurar que compleixin els compromisos que van agafar amb nosaltres".

Pel que fa a la necessitat de formar un govern d'unitat, Ubach considera que si es pogués arribar a un consens seria l'ideal, tot i que "no veig com es pot arribar a fer un govern d'unitat amb la desigualtat de forces que s'han posat sobre la taula". Ubach ha afegit que l'oposició ha quedat bastant malmesa, però espera "que també faci la seva feina".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT