PUBLICITAT

Armengol gairebé dobla López

  • El PS a la Massana canvia la tendència de creixement i obté una clara derrota
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un jove votant surt de la cabina després d'haver introduït la papereta dins dels sobre, ahir, a la sala de la Closeta Foto: EL PERIÒDIC

«Pensava que serien unes xifres més ajustades i per tant aquest resultat és un orgull i no és un vot de castig al Partit Socialdemócrata sinó un vot de confiança que ens dona la ciutadania a nosaltres», aquesta va ser la primera valoració en saber els resultats que va fer el triomfador de la nit a la circumscripció de la Massana, Daniel Armengol.

Si fa dos anys van ser vuit els punts percentuals que van fer perdre al Partit Socialdemòcrata (PS) en aquell cop davant de Coalició Reformista, ahir van ser més de 30 punts. Uns resultats inesperats tant pel candidat guanyador com pel perdedor. «Jo no havia fet cap pronòstic però sí havíem vist i sabien el que deia la gent», va explicar el candidat demòcrata.

Armengol va manifestar que la victòria de DA a la Massana va ser en gran part per la campanya que els demòcrates han tirat endavant durant els darrers 15 dies. Segons Armengol el missatge de DA ha sabut arribar a l'electorat. «La gent volia escoltar il·lusió i programa i no volia sentir cap crispació», va explicar el candidat massanenc. «Estem contents pel treball fet i l'esforç realitzat durant aquests 15 dies», va remarcar el qui serà a partir d'ara conseller massanenc junt a Sofia Garrallà al Consell General.

I si hi ha un gran guanyador i a un gran perdedor. Pere López va reconèixer la victòria destacada dels seus contrincants, tot i que va explicar que no s'esperava tant gran diferència. «Ha estat una decepció pel resultat obtingut, teníem esperances de com havia evolucionat el vot a la Massana, però és evident que hi ha hagut una victòria clara i contundent per DA que no la imaginava ni a la Massana ni a les altres parròquies», va manifestar López.

El candidat socialdemòcrata va aprofitar per dirigir-se als nous consellers massanencs, Armengol i Garrallà, per explicar que el país «té uns reptes molt importants i espero que els nous consellers tinguin encert en les decisions que prenguin», va explicar.

López també va fer esment al discurs de DA en el to d'il·lusió que esmentava Armengol. «DA ha pogut guanyar en el discurs d'il·lusió i espero que a partir d'ara toqui els preus en terra per tirar endavant el pa´si perquè la situació no és fàcil», va explicar el candidat socialdemòcrata.

Els resultats obtinguts ahir a la Massana han canviat l'evolució de creixement que havia aconseguit el PS en les dos darrers comicis electorals, en els que cada cop havia reduït la diferència front al guanyador.

Els resultats en l'àmbit nacional en aquesta parròquia es van apropar als parroquials amb unes xifres dels guanyadors que doblaven percentualment els derrotats, amb més del 60% del cens electoral a favor de DA front al gairebé el 30% que va obtenir el PS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT