PUBLICITAT

Detinguts dos romanesos per sis furts

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir en la frontera hispano-andorrana el passat divendres un home i una dona, de nacionalitat romanesa i no residents al Principat, com a presumptes autors de diversos furts en establiments comercials del país.

La detenció es va produir a les sis de la tarda quan els agents de la duana del riu Runer van controlar els dos ocupants d'un turisme BMW 318, amb matrícula espanyola, que es disposava a abandonar el Principat.

A l'interior del maleter, els agents van trobar tres bosses de grans dimensions plenes de roba, calçats i perfum en grans quantitats. Concretament, es van trobar nou pantalons, nou samarretes, cinc jaquetes, cinc xandalls, una camisa, un jersei, un cinturó, dues gorres, sis parells de sabatilles esportives i deu perfums. Segons van explicar des de la Policia, la mercaderia encara portava les etiquetes de venda, que van resultar ser de gran valor. A requeriment dels agents, l'home i la dona no van poder presentar cap tiquet de compra.

Davant d'aquest fet es va obrir una investigació policial que va concloure que tota la mercaderia trobada a l'interior del vehicle ha estat sostreta en sis establiments comercials d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, i el valor és superior als 2.500 euros. Dels sis establiments perjudicats, cinc van presentar denúncia.

Els implicats, la dona de 23 anys i l'home de 26, van ser detinguts i posats a disposició judicial durant el dia d'ahir segons va informar un comunicat del servei de premsa de la Policia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT