PUBLICITAT

Els comerciants volen fer dos fires Outlet l'any

  • El certamen es «consolida» amb un augment de l'afluència i de les vendes
E. O. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Dues dones miren les oportunitats en un dels estands de la fira Outlet el dia de la inauguració Foto: ÀLEX LARA

Els comerciants que van muntar parada a la setena edició de la Fira Outlet de Sant Julià de Lòria es van ahir mostrar molt satisfets tant per l'afluència de públic com pel volum de negoci, tot i que no se'n tenen dades concretes. Van ser nombrosos els que van trobar alguna oportunitat, i alguns visitants ja van manifestar que «valia la pena». D'altres van destacar que era una fira interessant, en la què els comerciants es podien desprendre dels estocs i els clients comprar a preus baix cost. Segons va informar el conseller de Turisme i Comerç del Comú lauredià, Enric Naudi, la majoria de firaires van assegurar que les vendes havien anat millor que l'any passat i havien demanat a la corporació poder celebrar el certamen dues vegades l'any. En relació a aquest punt, Naudi va comentar que era complicat poder celebrar una altra fira Outlet abans no s'acabi l'any, ja que el pressupost ja està tancat, però tampoc va voler tancar la porta i de cara el 2012 s'estudiarà. Pel que fa a les opcions d'ampliar el recinte, el conseller de Turisme i Comerç de Sant Julià de Lòria va comentar que «en la ubicació actual és impossible».

Naudi va valorar positivament el desenvolupament de la Fira Outlet, que va assegurar «està consolidada», i es va mostrar satisfet pel fet que la gent sortís «contenta» de la fira, que habitualment «és difícil sentir-ho», va manifestar. D'altra banda, el representant de la corporació laurediana va comentar que s'havien valorat positivament les activitats paral·leles organitzades, com les desfilades que van tenir «molt èxit». També es va apuntar a l'espai de jocs per als menuts com a possible factor de l'augment de l'assistència i les vendes detectat.

Els comerciants també van mostrar-se satisfets per la millora en la presentació dels estands, ja que alguns disposaven de provadors perquè els clients poguessin assegurar-se que les compres els esqueien i també d'un petit mostrador per atendre'ls amb més comoditat.

pròxima fira: meeting dog/ La pròxima fira que acollirà Sant Julià de Lòria serà el Meeting Dog, programat per al cap de setmana vinent. En aquest punt, el conseller de Turisme i Comerç va manifestar que hi poden haver «sorpreses», com a mínim pel que fa a la participació. Podria haver-hi «més gent del previst», va comentar, ja que han estat nombrosos els que s'han interessat per l'esdeveniment i per participar en desfilades, segons va informar Naudi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT