PUBLICITAT

El CV Andorra recupera el lideratge en la gira madrilenya

  • L'equip d'Hillaire supera el segon duel a la capital amb un altre 0-3 amb el VP Madrid
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
L'equip fa pinya en un temps mort contra l'Oviedo als Serradells Foto: EL PERIÒDIC

El CV Andorra ha rentabilitzat al màxim el cap de setmana en la petitat gira perla capital espanyola, on afrontava dos compromisos. El primer, dissabte a la tarda a la pista del cuer cvleganes.com, on va guanyar 0-3 i el segon, ahir al matí al pavelló del VP Madrid, on va tornar a repetir el resultat: 0-3. Gràcies a aquest doble triomf l'equip que dirigeix Lluís Hillaire recupera el lideratge, tot i que manté les mateixes derrotes que el Pacha Ibiza Voley, cinc.

L'Andorra va arribar ahir relativament fresc després del plàcid partit a Leganés i amb unes 15 hores de descans. Pitjor estava el rival, que la nit anterior s'havia imposat en cinc llargs sets al Llars Mundet. I en el primer parcial l'equip capitalí va trigar una bona estona en centrar-se... el temps suficient perquè el conjunt tricolor adquirís un petit avantatge de 2 ó 3 punts que va acabar sent decisiu. Quan l'VP va intentar neutralitzar la diferència es va trobar davant un equip centrat, endreçat i que no cometia errades fins endur-se el parcial amb un còmode 17-25.

Els locals es van refer en el segon set amb un bon inici, però l'Andorra no abaixava el llistó i de nou va anar esgarrapant punts. A mig set va tenir un petit daltabaix però ja guanyava de cinc, una renda suficient per acabar imposant-se 23-25.

Amb la moral minada, el VP no va donar més opció. L'Andorra va tornar a marcar el ritme al tercer parcial fins enllestir la feina (19-25).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT