Ridícul del Bar la Fira contra l'Escale en els quarts de la Copa

SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Bar la Fira d'Andorra Casa Benfica va fer un ridícul majúscul en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa Constutició. El ja descendit cuer de Primera es va presentar al partit contra l'Escale amb deu efectius, va tenir dos expulsats per doble groga en la primera part –Sergio da Silva i Arroyo– i al descans perdia per 0-7 amb gols de Sirvan (3), Aloy, Víctor Bernat (2) i Filipe Alves. Abans de la represa el delegat del Casa Benfica va comunicar als àrbitres la lesió de dos jugadors més i amb només sis efectius en disposició no es va poder jugar la segona part.

Completen la tercera ronda de la Copa les golejades del Pidasa Santa Coloma contra l'Encamp (0-9) i del Lusitans la Posa davant el Construccions Modernes Inter d'Escaldes (0-6).

D'altra banda el Lusitans B es va proclamar campió de Segona en vèncer el Ranger's –nou equip de Primera– 2-0 en la penúltima jornada del play-off d'ascens.