PUBLICITAT

Soulié és sisena en 'mass start' al Francès de biatló

  • El seu germà Francesc, 19è en l'esprint d'esquí de fons també a Méribel
EL PERIÒDIC
MÉRIBEL

Periodic
Soulié, als Mundials d'aquest any a Antholz-Anterselva (Itàlia) Foto: FAE

Els germans Soulié tenien ahir cita amb els Campionats de França a Méribel. Laura va obtenir una agredolça sisena posició en la disciplina mass start de biatló i Francesc va acabar dinovè en l'esprint d'esquí de fons.

La biatleta andorrana va protagonitzar una carrera irregular en la qual va començar de la millor manera, sense cap errada en el primer tir que la va situar cinquena. En el segon passatge, però, va cometre tres errades que la van anar a remolc durant la resta de la cursa, relegada al dotzè lloc. Després, amb un gran esperit de sacrifici, es va dedicar a remuntar posicions en uns excel·lents tercer i quart tir sense cap errada per acabar assolint la sisena posició en una cursa que va adjudicar-se la francesa Sophie Boillet, amb només una errada, superant en el podi a Anais Bescond i Marie Dorin.

La mateixa estació de Méribel va acollir també el Nacional Francès d'esquí de fons, que ahir tenia la prova de l'esprint. El representant tricolor, Francesc Soulié, va marcar el 25è millor registre en les qualificacions i es va classificar per a les fases finals com a un dels 30 millors. La competició continuava amb grups de sis corredors i Soulié va ser eliminat en la primera ronda, els quarts de final, com el dinovè millor participant en una cursa en la qual es va imposar Maurice Manificat, per davant dels també francesos Bastien Buttin i Mathias Wibault.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT