PUBLICITAT

Dos joves andorrans detinguts per intent de robatori

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un vehicle policial arriba a la Seu de la Justícia. Foto: EDUARD COMELLAS

Dos joves andorrans, de 18 i 19 anys, van ser detinguts dijous a la nit després d'haver accedit al dipòsit comunal de vehicles d'Encamp. Segons va informar ahir el Cos de Policia mitjançant un comunicat, presumptament la intenció inicial dels dos joves seria la de sostreure un tub d'escapament d'una motocicleta. Però una vegada dins el recinte van procedir al desmuntatge de les llantes de dos turismes –un Ford Mondeo i un Kia Sportage– per apropiar-se-les i embellir amb elles els seus propis vehicles, tal i com va informar el Servei de Policia en el mateix comunicat fet públic ahir.

Els fets van passar al voltant de les 22.30 hores de dijous. El Servei de Policia va ser requerit per part dels agents de circulació del Comú d'Encamp, que havien vist com dues persones havien saltat la tanca del dipòsit comunal de vehicles, situat prop de l'aparcament la Devessa, i tenien retinguda una de les dues persones que havien accedit il·lícitament al dipòsit de vehicles. Els agents de policia van procedir a identificar-la i va resultar ser un jove de 18 anys i de nacionalitat andorrana.

La investigació preliminar realitzada pels agents de l'àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana de la Policia que es van desplaçar fins al dipòsit de vehicles d'Encamp va permetre identificar i controlar la segona persona, que va resultar ser un jove de 19 anys i també de nacionalitat andorrana, segons va informar el Servei de Policia.

Tots dos joves van ser detinguts per un presumpte delicte contra el patrimoni la nit del passat dijous i van passar a disposició judicial l'endemà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT