PUBLICITAT

El CV Andorra resol amb facilitat el primer duel del 'tour' madrileny

  • L'equip d'Hillaire venç 0-3 el cuer cvleganes.com i avui visita la pista del VP Madrid
EL PERIÒDIC
LEGANÉS

Periodic
Salvador esmaitxa a l'Eivissa, al gener als Serradells Foto: TONY LARA

El Club Vòlei Andorra va resoldre ahir amb màxima facilitat el primer dels dos partits que té aquest cap de setmana en terres madrilenyes.

L'equip que dirigeix Lluís Hillaire continua a l'abast de la primera posició en la Lliga FEV –només el Pacha Ibiza Volley té les mateixes derrotes, però suma un partit més– gràcies al còmode 0-3 al pavelló del cuer de la classificació, el cvleganes.com, dominant en tot moment en l'electrònic i segellant el partit en menys d'una hora i mitja.

Era important per a aquest partit el fet de sentenciar-lo per la via ràpida davant l'únic equip de la categoria que no ha guanyat cap dels 18 partits que ha disputat i tenir el mínim desgast possible de cara a afrontar el partit d'avui contra el VP Madrid, un rival molt més difícil contra el qual juga a les 12.45 hores.

El CV Andorra va començar el partit dominant, marcant el ritme i va ser superior en tot al cuer per acabar amb una renda de 19-25.

Una mica més li va costar a l'equip d'Hillaire endur-se el segon parcial, ja que anava a mig gas i això va donar més vida a l'enemic. Igualment va acabar resolent per 21-25. I en el tercer va anar al màxim d'inici, sense concedir la més mínima ocasió, i va tancar el duel amb un 17-25. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT