Vidosa obté a Anzere el segon millor registre de l'any en gegant

• El primer espasa andorrà comença a rendir al màxim nivell... i la temporada s'acaba
ANZERE

Puig, el millor andorrà ahir a Meribel, en una cita anterior d'aquest curs Foto: FAE

Una llàstima que la temporada estigui en la seva recta final ara que comencem a veure el millor Roger Vidosa. El número u andorrà va aconseguir ahir la segona millor puntuació personal de la temporada en gegant, en la cursa FIS d'esquí alpí que es va disputar ahir a Anzere (Suïssa). 24,98 punts que el deixen en la vuitena posició gràcies a una fantàstica segona mànega. La lesió és ja història per a Vidosa, tot i que la temporada està arribant al final, ja que només queden per disputar els Campionats d'Andorra, del 7 al 10 d'abril. Kevin Esteve va ser l'antítesi i va sortir del traçat al segon descens en una cursa amb més de 130 corredors.

A Méribel (França) Arnau Puig va ser l'andorrà més destacat en el gegant, amb un 13è lloc i 50 punts FIS que suposa la millor puntuació personal en aquesta disciplina. Joan Verdú de nou va estar excel·lent i va ser el 16è immediatament per davant d'un Marc Oliveras massa irregular i Robert Solsona, també amb nombroses errades, va acabar el 30è.

Carmina Pallàs va demostrar de nou el seu talent amb un segon lloc en el gegant de la Pinocchio, l'única que va fer podi dels nou andorrans que estan a Abetone (Itàlia).

A Grand Bornand (França), sense Mireia Gutiérrez, Gemma Larrégola va acabar la 73a i la 78a –penúltima en les dues cites– en els dos supergegants que va disputar.

En surf de neu Maeva Estévez va tenir una actuació correcta a Silvaplana i va finalitzar la sisena en el boardercross del Nacional suís júnior.

ELS SOULIÉ, AL NACIONAL FRANCÈS / Per últim, en esquí de fons, Francesc Soulié també està en la recta final del curs i ahir va acabar amb una discreta 17a posició en els 15km de persecució corresponents al Nacional Francés i avui serà el torn de Laura Soulié en el mass start de biatló, també vàlid per al Campionat Gal.