PUBLICITAT

Lozano: «Farem la política que vulgui el ciutadà, i no al revés»

  • El partit manifesta no sentir pressió i assegura que seguirà treballant «dins o fora» del Consell
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Isabel Lozano durant els actes del primer dia de campanya Foto: TONY LARA

Sense pressió i amb la seguretat que estan fent les coses ben fetes. Aquest és el missatge que va transmetre ahir la cap de llista dels Verds, Isabel Lozano, el darrer dia de la campanya electoral. Ho va fer, a més, amb el bon gust de boca que va deixar, segons va explicar, la festa de tancament de campanya que es va realitzar dijous a la nit al Pas de la Casa. La candidata ecosocialista va manifestar que la Taberna Foc i Fum del nucli del Pas es va omplir per escolar les propostes del partit, sobretot per part del col·lectiu de joves. L'acte va comptar amb la presència de Jordi Guillot, senador per Barcelona al Senat Espanyol i vicepresident d'Iniciativa per Catalunya -Verds

Tant per a aquest col·lectiu com per la resta de la població, Lozano va voler deixar clar que la seva intenció a partir de dilluns és donar el màxim de veu a les reivindicacions de la població. «Farem la política que vulgui el ciutadà», va exposar, «i no al revés, és a dir, que no sigui el ciutadà el que hagi de fer el que vulguin els polítics». Lozano va assegurar que donaran veu a la ciutadania de la mateixa manera que ho van fer quan tenien un representant dins de la CASS.

En aquest sentit, la principal missió dels Verds serà treballar per transmetre a la resta de representants polítics quines són les principals problemàtiques de la ciutadania afectada per la crisi. La número 1 de la llista ecosocialista va explicar que durant aquestes dues setmanes de campanya electoral han pogut comprovar de primera mà la manera en què la crisi està arribant a gran part de la població.

Lozano va opinar que el seu partit és, dels quatre que aspiren a tenir representació dins del Consell General, el que millor coneix les problemàtiques de la ciutadania, ja que els propis integrants del partit «som assalariats i petits empresaris, i per aquest motiu ho vivim de primera mà».

D'altra banda, Lozano va demanar a totes les forces que compleixin els seus programes electorals i les seves promeses un cop entrin al Consell. En aquest sentit, va reclamar algun tipus de control.

Seguir «passi el que passi» / Amb tot, i independentment dels resultats de les votacions de demà, Lozano va assegurar que continuaran treballant per «solucionar els problemes del ciutadà, sigui dins o fora del Consell General». La líder dels Verds no va mostrar-se preocupada per quin serà el nombre de ciutadans que optaran per votar el partit, ni tampoc dins de la llista s'han fixat uns objectius mínims. L'ecosocialista, però, va assegurar que disposen d'un partit «preparat» per entrar al Consell i que si finalment ho aconsegueixen, ajudaran a la governabilitat.

Lozano va voler fer ahir una crida perquè «tothom vagi a votar demà» per un tema de responsabilitat ciutadana. La número 1 de la llista va assegurar que en el seu cas «no creu en el vot en blanc» i va defensar que l'important és «votar pel millor del país», apostant pel vot útil a les territorials. I després de les eleccions, la prioritat serà asseure's per sortir de l'actual situació de bloqueig, va cloure Lozano.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT