PUBLICITAT

Descomptes en temps de crisi

  • La mostra obre les seves portes amb bones expectatives, ja que és un esdeveniment consolidat
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un estand de la Fira, ahir després de la inauguració. Foto: ÀLEX LARA

La setena edició de la Fira Outlet, que organitza el Comú de Sant Julià de Lòria, va obrir ahir les seves portes.

La mostra, que estarà oberta fins diumenge, va ser inaugurada pel cònsol menor lauredià, Enric Sangrà, acompanyat de la consellera de Social i Participació Ciutadana, Beatriz Lorenzo, el conseller de Turisme i Comerç, Enric Naudi i el conseller d'Esports, Oliver Alís, entre d'altres.

Aquest any la fira, que està ubicada a l'envelat del Prat Gran, consta de 37 estands i 25 expositors i té com a novetats diversos espectacles d'animació per a infants i adults i una exhibició de ball country i de salsa, alhora que també hi haurà tres desfilades de moda, una de les quals comptarà amb els vestits de núvia del dissenyador Flavio Muñoz. Les altres dues desfilades, una per adults i l'altra per a infants, serviran per presentar els nous models de temporada de primavera/estiu.

Durant la inauguració, Naudi va afirmar que aquest any les expectatives tornen a ser «positives» , ja que la mostra és un «esdeveniment consolidat» tal i com ho demostra el fet que aquesta és la setena edició consecutiva. A més, Naudi va comentar que «sembla que el temps ens acompanya i farà que la gent tingui ganes de sortir».

El conseller va manifestar que un dels ganxos de la mostra està en «els descomptes atractius que en alguns casos arriben fins el 80% en productes de primera qualitat» i que això farà moure els visitants i, alhora, farà treballar als comerciants. D'altra banda, va assegurar que és pura coincidència que hagi coincidit amb el mateix cap de setmana que les eleccions generals, ja que quan van organitzar la programació a principis d'any, encara no sabien les dates dels comicis.

A més, Naudi va comentar que «el nombre d'expositors està estancat perquè no tenen més espai» però que tot i així, tenen demanda en llistes d'espera per a poder participar a la mostra.

Diversos comerciants van manifestar que esperen que la fira sigui positiva encara que sí que han notat la crisi i que estan vivint moments complicats, ja que hi ha menys turisme. D'altra banda, altres comerciants van assenyalar que entre els productes que podem trobar hi ha articles a bon preu i oportunitats úniques amb forts descomptes o d'altres productes que es troben en stock. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT