PUBLICITAT

Vinyes torna a la càrrega a l'Espanyol per reeditar títol

  • El Ral·li La Vila-Joiosa estrena la temporada del Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt
EL PERIÒDIC
LA VILA-JOIOSA

Periodic
Vinyes, al test de pretemporada que va realitzar a El Ferrol Foto: FOTO ESPORT

El 21è Ral·li La Vila-Joiosa-Trofeu Costa Blanca, serà avui una vegada més el punt de partida del Campionat d'Espanya de Ral·lis d'asfalt. Joan Vinyes i Jordi Mercader, al volant del Suzuki Swift S1600 de Suzuki Ibèrica Motor Sport, esperen estar entre els protagonistes de la prova. L'objectiu de l'andorrà no serà un altre que començar a sumar punts pensant en la Copa d'Espanya de dues rodes motrius, de la qual és el campió de l'edició 2010.

Els participants a la Vila-Joiosa hauran de superar un recorregut que no difereix massa del de la passada edició. Trams cronometrats com: Orxeta-Relleu (21,9km), Sella-Relleu (13,7km), Callosa (8,9km) i Confrides-Relleu (34,9km) s'hauran de disputar dues vegades cadascun, distribuïts en quatre seccions, els dos primers en les matinals i els dos restants en les seccions que tancaran el ral·li. El traçat total suma 356km, dels quals 158 corresponen a les especials cronometrades.

Vinyes afronta la present temporada potser de manera mes relaxada que en anteriors edicions: «La tranquil·litat de saber que faràs amb molta antelació, a més sabent que seguiràs amb un cotxe i un equip (AR Vidal) que funciona, són factors que ajuden a superar la pretemporada de manera relaxada. Malgrat tot, a mesura que s'apropa el dia de començar a competir, no pots evitar la tensió en voler predir on estarem aquest any i quines sorpreses ens poden oferir els nostres rivals». Per a l'actual campió de la Copa d'Espanya de 2RM hi ha factors que són importants per repetir triomf: «La regularitat serà una vegada més molt important per repetir el títol. L'any passat vam estar sempre entre els deu primers de la classificació scratch, menys, és clar, en el Príncipe que no vam poder acabar. Fins i tot a Canàries vam estar en el podi. Intentarem repetir encara que el nivell d'inscrits, al meu entendre, és sensiblement superior.

La gran novetat de la present edició seran els pneumàtics, aquest any correrà amb Hankook: «Doncs ens haurem d'adaptar», va dir. La cursa comença avui a les 8.00 del matí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT