PUBLICITAT

Debut il·lusionant d'Amàlia Vinyes i Carchat a la Copa Suzuki

  • Ella vol demostrar el seu nivell en ral·lis; ell assumeix la prova amb mínima despesa
EL PERIÒDIC
LA VILA-JOIOSA

El campionat mono-marca Copa Suzuki és el triat per la pilot andorrana Amàlia Vinyes en la seva primera temporada als ral·lis,on vol demostrar el seu nivell lluny dels circuits.La cita és avui a la Vila Joiosa, on també debutarà a la competició Joan Carchat, que viatja amb una mínima despesa però amb tota la il·lusió del món per fer un bon paper.

El recorregut i trams de la cita seran idèntics als del Campionat d'Espanya on hi corre Joan Vinyes. La germana del campió d'Espanya, que correrà amb Aintzane Goñi de copilot, assumeix el canvi de terreny: «És veritat que acostumada a vehicles de mes potència, la primera vegada que vaig pujar al Suzuki em va semblar que no corria. Però a mesura que va avançar el test vaig poder comprovar que se li podia demanar més i vaig acabar molt satisfeta de les seves prestacions».

Per la seva part, Carchat, que correrà amb Claudi Ribeiro al costat, té clar que la primera prova serà de tempteig: «Començarem a la Copa Suzuki sota mínims. Aquest primer desplaçament el faré amb el copi i el meu mecànic de confiança. No estem inscrits en el shakedown previ... en referència al tema recanvis i rodes, intentarem utilitzar l'estrictament necessari».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT