PUBLICITAT

El BP i el FC Andorra busquen autoestima

  • El CV Andorra té una doble cita a domicili, contra el Leganés i el VP Madrid
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El cap de setmana es presenta amb un dissabte ple d'esports d'equip, amb el BP Andorra i el FC Andorra al Principat, i amb el CV Andorra de vòlei a Madrid, en una doble sessió que comença avui contra el cvleganes.com, el cuer de la Lliga FEV.

FUTBOL

El cuer Almenar visita un FC Andorra "tocat"

Simplement avui no hi ha excuses. A les 16.00, Aixovall acull el matx entre el FC Andorra i l'Almenar, un equip ja descendit que només suma tres punts en 26 partits. Els andorrans, tocats per la derrota de dimecres a Agramunt, necessiten vèncer.

 

FUTBOL SALA

Assegurar el "play-off" és l'objectiu del BP

Al BP Andorra li resten uns vuit o nou punts per confirmar-se com equip de play-off. Aquest serà per tant el gran objectiu del conjunt que entrena Xavier De la Rosa, que tindrà avui a les 18.30 al davant un equip incert però enfonsat a la classificació de la Divisió de Plata. 15 punts en suma el Frontera Tobarra, pels 49 dels andorrans, que són sisens.

 

VÒLEI

Dues visites a Madrid per sumar-ho tot

El CV Andorra té un cap de setmana carregat a Madrid, on juga avui (19.00) a casa del cuer, el cvleganes.com, i demà (12.45) a la pista del VP Madrid, 7è a la taula. Tots dos partits han de servir per sumar els quatre punts en joc i assaltar el lideratge.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT