PUBLICITAT

Vidosa, 11è a l'eslàlom FIS d'Anzere, amb Esteve 21è

  • Mireia Gutiérrez torna a tenir mal al genoll i valorarà si tanca la temporada
EL PERIÒDIC
MÉRIBEL / LA CLUSAZ / ANZERE

Periodic
Blasi, ahir amb el president de la Federació Turca, Özer Ayik Foto: ÀLEX LARA

Roger Vidosa va ser ahir 11è a l'eslàlom FIS disputat a Anzere (Suïssa), on va aconseguir 29,67 punts FIS a una cursa en què no va tenir una bona actuació a la primera mànega, però sí a la segona, on va ser 8è a tan sols 66 centèsimes del millor temps. A la mateixa cursa, Kevin Esteve va ser 21è amb 39,63 punts.

Per altra part, Mireia Gutiérrez no va superar l'eslàlom gegant FIS de La Clusaz (França), ja que se'n va sortir del traçat a la segona mànega. L'andorrana va tornar a tenir molèsties al genoll i la tíbia, amb la qual cosa ara descansarà i serà examinada per la metgessa de l'equip francès, per decidir si dóna per tancada la temporada i valorar l'opció d'operar-se de cara a l'any vinent.

A la mateixa cursa, Sofie Juarez va ser 57a amb 85,53 punts FIS. Gemma Larregola va caure a tres portes de lfinal de la segona mànega. Als Campionats Britànics, Arnau Puig va ser el millor andorrà, 15è amb 58,88 punts.

VISITA DE LA FEDERACIÓ TURCA / El secretari d'Estat d'Esport, Manel Blasi, va rebre ahir el president i vicepresident de la Federació Turca, Özer Ayik, i Muhtar Kurt.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT