PUBLICITAT

El Comú de la capital crea una fira comercial i empresarial d'esports

  • El Parc Central serà l'epicentre del 15 al 17 d'abril d'una mostra amb 50 estands i múltiples activitats
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Ferrer visita els creadors de la fira ?Pifarré, Pedra, Cano, Vila, Albaladejo i Cunill?, ahir abans de la presentació. A la galeria veiem una imatge exterior del 10è dia mundial de la fotografia estenospeica al Parc Central, l'any passat Foto: TONY LARA

Com si fos un tres en un, el Comú d'Andorra la Vella ha trobat una fórmula per dinamitzar l'activitat en el Parc Central i sobretot a la seva carpa, per donar una empenta comercial i empresarial en un moment delicat per a l'economia del país i per promocionar l'esport. Tot això ho ha concentrat en una idea innovadora que es posarà a la pràctica del 15 al 17 d'abril en el pulmó de la capital: la FiraSport 2011.

Es tracta, a simple vista, de la primera gran festa de l'esport de la capital que es concentrarà en dos envelats: un espefícic amb monogràfics, amb capacitat per a 50 estands ampliable, un altre de més petit adequat com a bar amb una pantalla gegant i multitud d'activitats a l'exterior. La continuitat d'aquesta iniciativa dependrà de la resposta en forma de visitants i segons el cònsol menor d'Andorra la Vella, Josep Vila: «Està enfocat en promocionar els esports d'estiu. Si funciona buscariem fer dues a l'any, de les quals l'altra es faria a la tardor buscant potenciar els esports d'hivern», va exposar. L'èxit, segons l'empresa privada Studio Eventia que col·labora amb la corporació local, se situaria en prop de les 5.000 visites: «Amb aquesta xifra estaríem contents», va assenyalar el cap visible d'aquesta entitat, Agustí Pifarré.

INTERIOR FOCALITZAT EN EL COMERÇ / La carpa estarà focalitzada en el comerç. Allà hi hauran les 50 empreses esportives fent conèixer els seus serveis i hi haurà també un escenari per fer animacions a càrrec de les escoles esportives, gimnasos i d'altres entitats. L'únic punt negre de la fira és que totes les empreses seran del país tot i que el Comú esperava també alguns de l'estranger, com és el cas del Parc del Segre o Esports Sort, «però els vam avisar massa tard». De tota manera s'han distribuit 30.000 tríptics des de Puigcerdà fins a Pons per atraure a públic i perquè en possibles edicions futures puguin interessar-se empreses.

ESPORT I LLEURE A L'EXTERIOR / El Comú d'Andorra la Vella ha buscat en la zona a l'aire lliure del parc promocionar l'esport i el lleure a través d'una enorme varietat d'activitats. Hi hauran tallers d'educació viària, minigolf, equitació amb ponis, pràctica de caiac i bicicletes, jocs inflables, una concentració de mascotes, competicions d'escacs, bàsquet 3x3 i tennis de taula...

Tal varietat evidencia que es tracta d'una fira multidisciplinar i destinada per a tot el públic amant de l'esport i el lleure. La ideologia convida a pensar que el target és molt ample, destinat per a persones de totes les edats i sexe.

EL MADRID-BARÇA, LA CIRERETA / Com a cirereta del pastís s'instal·larà una carpa de l'empresa 9000solucions per veure el Madrid-Barça de lliga el diumenge dia 17 i la final de la Copa del Rei, el 20. Hi haurà una capacitat per a 800 persones i servei de bar. Per donar més motius al públic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT