PUBLICITAT

Martí assegura que garantirà un «canvi tranquil de modernitat»

  • El líder demòcrata aposta per canviar la manera de fer política centrada fins ara «en el culte d'una persona»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA / LA MASSANA

Periodic
Els candidats de DA a la territorial d'Andorra la Vella amb Toni Martí davant del comú de la capital, ahir. Foto: DA

El candidat a cap de Govern per Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, va dir ahir que és hora de canviar la manera de fer política centrada fins ara «en el culte d'una persona» i que ara cal «fer equip al tomb de les persones». Martí, que va fer ahir una passejada pels comerços d'Andorra la Vella i la Massana, va agrair el suport que li estan mostrant «multitud de persones» i es va mostrar convençut que la victòria «pot ser possible». A més, va fer una crida als que dubten «de votar-nos a les parròquies», assegurant que ell garanteix «un canvi tranquil» a favor de la modernitat i d'una altra manera de fer política, segons va informar l'ANA.

El líder demòcrata va dir que durant els dies de campanya electoral s'ha esforçat per fer veure a la ciutadania que si es vol un canvi de govern, «l'important és votar de forma majoritària tant la candidatura de DA nacional com la parroquial».

Durant la passejada que va fer a la Massana, el líder de DA va dir que és una parròquia en la qual «hi confiem moltíssim», i va fer una crida a votar la llista parroquial encapçalada per Daniel Armengol i Sofia Garrallà. Pel que fa a les acusacions fetes pel Partit Socialdemòcrata el passat dimecres, Martí va destacar el fet que des de DA s'hagi seguit amb una campanya en positiu i s'hagi aconseguit no desqualificar ni atacar ningú, una constant que ha acompanyat el discurs dels demòcrates durant tota la campanya.

Desplaçament de la capital / La candidata de DA per Andorra la Vella, Sílvia Riva, va dit que s'està «desplaçant la capitalitat de la parròquia» ja que l'activitat comercial i empresarial s'està movent cap a la zona de la Rotonda i del carrer de la Unió, en detriment de la zona de l'avinguda Príncep Benlloch. Per aquest motiu, va explicar que ells proposen mesures per incentivar el sector comercial, i que cal potenciar zones especialitzades, com ara l'àmbit de les motocicletes a la zona de la Stella, i l'electrònica i el petit electrodomèstic a la zona de Príncep Benlloch.

D'altra banda, Riva va fer una crida als joves, a les persones que no se senten representades per la classe política, les que pensen que el seu vot no és important, i les persones que legítimament van votar un canvi fa dos anys i s'han sentit decebuts, a votar la seva candidatura perquè garanteixen «un canvi real», i una «nova manera de fer política basada en estar al costat del ciutadà».Riva i la resta dels candidats de la capital faran un balanç de la campanya electoral avui.H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT