PUBLICITAT

El Palau de Gel va tancar el 2010 amb un superàvit de 60.149 euros

  • Cabot atribueix el resultat a la contenció de la despesa i l'augment dels ingressos
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Moment en què es descobria el nou logotip del Palau de Gel Foto: TONY LARA

Els comptes del Palau de Gel han frenat la tendència negativa que havien registrat els dos últims anys. Segons les xifres que la cònsol menor de Canillo, Dolors Cabot, va fer públiques ahir en el decurs de la sessió de Consell de Comú, l'any 2010 es va tancar amb un superàvit de 60.149 euros. Cabot ho va atribuir a una racionalització de la despesa i també a un augment dels ingressos. Igualment, s'ha renegociat l'endeutament amb un préstec a cinc anys de 510.00 euros i una pòlissa anyal de 100.000 euros. El Palau de Gel també serà objecte d'una auditoria de les instal·lacions per millorar-ne la seva eficiència i el seu rendiment.

El Palau de Gel ha tancat els números del 2010 amb la xifra positiva de 60.149 euros, lluny del dèficit del 2009 que va arribar a 371.682 euros. La cònsol menor, Dolors Cabot, va explicar al Consell de Comú que el superàvit ha estat possible gràcies a un augment del 25% dels ingressos d'explotació i a una davallada de les despeses d'explotació i de personal del 6%. L'endeutament, tant a llarg com a curt termini, també es redueix al 38,6% i al 24,5%, respectivament.

«Un primer pas» / Cabot es va mostrar satisfeta que s'hagi aturat la tendència de pèrdues dels dos darrers anys. «És el primer pas», va dir, «per buscar el creixement que ha de venir mica en mica». L'estratègia per créixer passa ara per tres actuacions bàsiques: la contenció i racionalització de la despesa; la creació de sinèrgies amb la nova imatge per potenciar el Palau de Gel a l'exterior; i l'anàlisi i la racionalització de les diferents línies de serveis i negoci (piscina, restauració, pista de gel).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT