PUBLICITAT

Un altre examen per recuperar la bona línia de cara al 'play-off'

  • El River rep el penúltim, el Guadalajara, amb l'objectiu de donar un pas endavant
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El River Andorra té avui un examen davant del seu públic per recuperar la bona línia de cara al play-off. Queden tres jornades perquè acabi la fase regular i avui el conjunt que entrena Joan Peñarroya rep el penúltim classificat, el Guadalajara, al poliesportiu d'Andorra (21.00 hores).

L'objectiu no serà un altre que intentar donar un pas endavant per deixar enrera d'una vegada per totes la mala ratxa de joc i de resultats que va començar amb la derrota en la final de Copa i va tenir el màxim esplendor la que deixava el conjunt andorrà sense la opció de lluitar per la primera posició en la lliga. Des de llavors ha encaixat dues derrotes en tres partits, ambdues a domicili, per caure a la quarta plaça.

GUANYAR HO CURA TOT / «S'ha generat desconfiança però nosaltres estem convençuts de la nostra feina i ara és un bon moment per agafar impuls i recuperar el màxim nivell», va indicar el tècnic del conjunt andorrà. Peñarroya, però, no va amagar el significat d'una victòria: «Guanyar ho tapa tot. Estem amoïnats perquè els resultats no acompanyen i això genera dubtes i està clar que vèncer el Guadalajara seria una bona manera de continuar posant-se a punt de cara al play-off», va indicar.

HOLMES TORNA A SER CONVOCAT / El cert és que el tècnic va explicar que més que preparar els tres partits que queden de la fase regular el cos tècnic del River està treballant amb un pla específic per arribar en les millors condicions possibles al tram final en el qual l'equip s'ho jugarà tot per pujar a la LEB Or. I el tema dels jugadors tocats és un dels problemes que segons Peñarroya «no ens permet una regularitat en els entrenaments». Però el cel comença a aclarir-se per al vestidor, ja que James Holmes va començar a treballar amb el grup dimecres i torna a la convocatòria, per tant tota la plantilla està a disposició del tècnic: «Ara s'ha de començar a veure la millora en el rendiment individual i col·lectiu», va dir.

EL GUADALAJARA SE LA JUGA / No hi ha dubtes, però, que el partit serà complicadíssim. No per la qualitat del rival, que és penúltim i acumula quatre derrotes consecutives, sinó perquè el conjunt manxec s'està jugant la permanència i vindrà al poliesportiu a deixar-se l'ànima aprofitant les hores baixes del River, que ja no veu perillar la quarta plaça.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT