PUBLICITAT

El CTO serà presentat al 1er congrés europeu d'infraestructures esportives

EL PERIÒDIC
VALÈNCIA

Periodic
La maqueta del CTO Foto: EL PERIÒDIC

El Congrés Europeu d'Infraestructures Esportives que ahir es va inaugurar a València ha seleccionat el projecte del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO) per ser presentat per l'arquitecte Marc Monegal, responsable del mateix. La presentació tindrà lloc demà mitjançant una maqueta de la instal·lació andorrana que està en fase de construcció de l'edifici de serveis.

El CTO, que serà operatiu a finals del 2012, és un projecte dissenyat amb l'objectiu de millorar la pràctica de l'esport de competició del Principat, ajudant a potenciar els programes de tecnificació i d'alta competició de les federacions esportives. L'objectiu del Govern és millorar el rendiment dels esportistes nacionals i que l'esport andorrà sigui competitiu a nivell internacional, a més de poder acollir estades d'alt nivell que permetran compartir experiències amb esportistes i tècnics d'altres països.

El congrés aplega reconeguts arquitectes de construccions esportives com l'Alistair Lenczner (estadi de Wembley); Namoru Kawaguchi: (Palau Sant Jordi de Barcelona); o Juan Fernadez Andrino (Caja Màgica de Madrid).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT