PUBLICITAT

Puig: «Perdre a Agramunt ens ha fet mal, molts van sortir plorant»

  • El gerent de l'Andorra admet: «Fins i tot l'àrbitre ens va afavorir, no tenim explicació»
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Puig, en una roda de premsa d'aquest curs a la seu del FC Andorra Foto: EL PERIÒDIC

El dimecres a la nit el FC Andorra va viure una de les derrotes més amargues d'aquesta temporada, sinó la més en el partit endarrerit del cap de setmana passat perquè jugava la selecció. 3-1 a Agramunt i l'Almacelles, que havia empatat diumenge, va fer més que bo el punt sumat que el distancia a cinc dels conjunt que dirigeix Richard Imbernón.

La derrota va picar més per les formes que pel fet de no puntuar. Perquè l'Andorra va dominar de cap a fi, va tenir una possessió de més del 75% però tal i com va admetre ahir el gerent del club, Emili Puig, qui va viatjar amb l'equip i va veure el partit des de la llotja: «La pilota no va voler entrar». Puig va ser clar i concís: «Perdre a Agramunt ens ha fet molt mal, molts jugadors es van retirar del terreny de joc plorant». ¿Per què? «Perquè podiem haver retallat distàncies i ha estat tot el contrari. Fa tres jornades que no guanyem i hem entrat en una dinàmica negativa», va admetre el gerent. «I no trobem una explicació a la derrota; jugàvem en un camp d'herba artificial, ens van pitar un penal a favor que no era, els internacionals no es van veure afectats pel partit contra Eslovàquia... no hi han excuses», es va sincerar.

Tot i així el directiu tricolor va dibuixar el futur amb esperança, però el pròxim partit, a casa contra el cuer i ja descendit Almenar [només tres punts en el que va de lliga], serà clau en aquest aspecte: «Aquest partit ha de ser un revulsiu per recuperar la dinàmica guanyadora. Queden vuit jornades i ja no tenim marge d'errada».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT