PUBLICITAT

Martí diu que és hora de canviar la manera de fer política "centrada en el culte d'una persona"

  • El líder de DA ha dit que durant els dies de campanya s'ha esforçat per fer veure als ciutadans que si volen un canvi de govern han de votar-los tant en la llista nacional com a la parroquial
31032011-marti
Daniel Armengol, Toni Martí i Sofia Garrallà han passejat pels comerços de la Massana. Foto: ANA

El candidat a cap de Govern per Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, ha dit aquest dijous que és hora de canviar la manera de fer política centrada fins ara "en el culte d'una persona" i que ara cal "fer equip al tomb de les persones". Martí, que ha fet una passejada pels comerços d'Andorra la Vella i la Massana, ha agraït el suport que li estan mostrant "multitud de persones" i s'ha mostrat convençut que la victòria "pot ser possible". A més, ha fet una crida als que dubten "de votar-nos a les parròquies", assegurant que ell garanteix "un canvi tranquil" a favor de la modernitat i d'una altra manera de fer política.

Toni Martí ha dit que durant els dies de campanya electoral s'ha esforçat per fer veure a la ciutadania que si es vol un canvi de govern, "l'important és votar de forma majoritària tant la candidatura de DA nacional com la parroquial".

Durant la passejada que ha fet a la Massana, el líder de DA ha dit que és una parròquia en la qual "hi confiem moltíssim", i ha fet una crida a votar la llista parroquial encapçalada per Daniel Armengol i Sofia Garrallà. Pel que fa a les acusacions fetes pel Partit Socialdemòcrata aquest dimecres, Martí ha destacat el fet que des de DA s'hagi seguit amb una campanya en positiu i s'hagi aconseguit no desqualificar ni atacar ningú.

Sílvia Riva diu que la capitalitat d'Andorra la Vella s'està desplaçant
La candidata de DA per Andorra la Vella, Sílvia Riva, ha dit que "s'està desplaçant la capitalitat de la parròquia" ja que l'activitat comercial i empresarial s'està movent cap a la zona de la Rotonda i del carrer de la Unió, en detriment de la zona de l'avinguda Príncep Benlloch. Per aquest motiu, ha dit que ells proposen mesures per incentivar el sector comercial, i que cal potenciar zones especialitzades, com ara l'àmbit de les motocicletes a la zona de la Stella, i l'electrònica i el petit electrodomèstic a la zona de Príncep Benlloch.

D'altra banda, Riva ha fet una crida als joves, a les persones que no se senten representades per la classe política, les que pensen que el seu vot no és important, i les persones que legítimament van votar un canvi fa dos anys i s'han sentit decebuts, a votar la seva candidatura perquè garanteixen "un canvi real", i una "nova manera de fer política basada en estar al costat del ciutadà".

Armengol assegura que el sector comercial encara pateix els tancaments dels diumenges
El candidat de DA a la Massana, Daniel Armengol, ha destacat que el sector comercial d'aquesta parròquia és un dels més actius, i on més comerços s'han obert en els últims quatre anys gràcies a l'impuls que se li ha donat des del Comú i gràcies a la instal·lació del Telecabina.

Tot i això, ha lamentat que els comerços encara segueixin patint "el tancament dels diumenges i la propaganda que malauradament se'n va fer". També ha recordat que els socialdemòcrates "van prometre l'arribada de més esquiadors gràcies a Pyrenair", i un 10% més d'anglesos, quan la realitat és que "estem gairebé a finals de temporada i a Vallnord aquest mercat s'ha reduït un 5%".

Per tot plegat, Armengol ha anunciat que "no esperarem el 2012 per invertir en turisme i comerç", sinó que durant els primers 100 dies de Govern ja faran la primera campanya per promocionar l'estiu i començaran a planificar l'hivern vinent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT