PUBLICITAT

La primera edició de FiraSport servirà per promocionar els esports d'estiu

  • La fira se celebrarà entre el 15 i 17 d'abril, comptarà amb una cinquantena d'estands i es preveu que la visitin unes 5.000 persones
31032011_firasport
Acte de presentació de FiraSport amb Josep Vila, Maite Cano i altres organitzadors.  Foto: ANA

El Parc Central d'Andorra la Vella acollirà, del 15 al 17 d'abril, la primera edició de FiraSport, un esdeveniment que oferirà activitats, tallers, competicions, tornejos i animacions, a banda d'una fira comercial amb una cinquantena d'estands per promocionar les empreses i entitats esportives del país. L'objectiu, segons ha explicat el cònsol menor d'Andorra la Vella, Josep Vila, és promocionar els esports i el turisme d'estiu, i per aquest motiu, el Comú també tindrà un estand per donar a conèixer l'Anella Verda i l'Alberg de la Comella, i també es compta amb la col·laboració d'Andorra Turisme i del Ministeri de Turisme, que promocionaran les activitats d'estiu relacionades amb la natura i els esports. En el marc de FiraSport, es faran les retransmissions dels Barça-Madrid del dia 17 i del dia 20 d'abril. La intenció és que durant els tres dies puguin passar pel Parc Central unes 5.000 persones. El certamen compta amb el patrocini de Crèdit Andorrà, i la coorganització d'Studio Eventia i 9000 solucions.

FiraSport serà una trobada per als amants de l'esport i el públic en general, especialment dirigit a infants i famílies. L'esdeveniment vol ser l'aparador de l'esport de la parròquia d'Andorra la Vella i de tot el país, gràcies a la col·laboració de les diferents federacions, i vol a més reforçar la vitalitat del turisme i el comerç, així com potenciar la pràctica de l'esport. Les activitats es distribuiran entre l'envelat del Parc Central, una segona carpa que s'instal·larà per a l'ocasió, i a l'aire lliure s'hi instal·laran jocs inflables i es podrà practicar el caiac o l'equitació amb ponis.

El primer envelat acollirà els estands de la fira comercial, les animacions contínues, i els estands institucionals, i l'altre serà l'envelat festiu, amb refrigeris i venda de verdures, activitats de lleure esportiu, amb competicions d'escacs, bàsquet, tennis taula, etc. A més, la carpa serà escenari de la retransmissió del partit Madrid-Barça de la lliga espanyola, i el dia 20 d'abril el Barça-Madrid de la final de la Copa del Rei. Durant el dia, la pantalla gegant mostrarà projeccions dels esportistes andorrans d'elit.

El Comú d'Andorra la Vella comptarà amb dos estands, un per promocionar el turisme d'estiu, amb atractius com l'Anella Verda i l'Alberg de la Comella, i l'altre del Departament d'Esports, que servirà per celebrar el 20è aniversari del Centre Esportiu dels Serradells, amb una promoció per inscriure's amb la matrícula gratuïta.

Pel que fa a la fira comercial, hi haurà una cinquantena d'estands amb empreses de material, de marques i entitats esportives. Des de l'empresa Studio Eventia, que s'ha encarregat de la comercialització dels estands, Agustí Pifarré ha indicat que malauradament en aquesta primera edició no hi haurà representació d'entitats de fora del país. Tot i això, s'ha fet promoció de l'esdeveniment per les comarques catalanes veïnes distribuint un total de 30.000 díptics. El cònsol menor de la parròquia, Josep Vila, ha assegurat que depenent de l'èxit de la primera edició, la intenció és celebrar-ho dos cops a l'any, un per promocionar els esports d'estiu i l'altre per als d'hivern.

La directora de màrqueting d'Andorra Turisme, Noemí Pedra, ha explicat que l'esdeveniment compta amb la col·laboració d'aquesta entitat i del Ministeri de Turisme, perquè és un escenari molt adequat per promocionar el turisme d'estiu, amb la guia de senderisme, la guia de cicloturisme i les activitats esportives i de natura. De la seva banda, la directora de l'àrea de Banca Comercial de Crèdit Andorrà, Sílvia Cunill, ha indicat que han volgut donar suport a l'esdeveniment perquè es tracta d'una iniciativa valenta i emprenedora, i que servirà per dinamitzar el món de l'esport, molt vinculat amb la salut.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT