PUBLICITAT

Els demòcrates se centren en recuperar el comerç a Encamp

  • El candidat a Encamp recorda als veïns les propostes
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Toni Martí juga al billar al casal d'avis d'Encamp, ahir. Foto: TONY LARA

El candidat a cap de Govern per Demòcrates per Andorra(DA), Toni Martí, i els candidats de la territorial d'Encamp, Carles Ensenyat i Xavier Montané, acompanyats per altres membres d'UP d'Encamp, van recòrrer ahir els comerços d'Encamp per copsar les seves inquietuds. Ensenyat va explicar que la recuperació del comerç a Encamp «és bàsica perquè queden pocs comerços i la gent ho està passant malament».

El candidat demòcrata per la territoria d'Encamp va afegir que considera des del Govern s'ha d'impulsar la creació de nous comerços i que DA porta propostes clares en aquest sentit, com són les exempcions fiscals per als nous negocis.

La passejada del candidat territorial amb el número 1 de la llista nacional, Toni Martí, va acabar amb una visita al Casal d'Avis d'Encamp, on Ensenyat va assegurar que és molt important escoltar i donar suport a la gent gran «perquè són la gent que ha fet Andorra». El candidat encampadà va afegir que des de la seva formació vetllaran perquè no arribin a situacions de precarietat, i en aquest sentit va parlar de millorar les pensions i d'ajudes a l'habitatge.

Finalment, Ensenyat va fer referència als edificis emblemàtics de la parròquia com són Ràdio Andorra i l'Hotel Rosaleda, els quals han d'acollir «equipaments que atreguin el turisme» perquè «és bàsic per la nostra parròquia». Tot i això, va assegurar que no es pot fer «electoralisme d'aquest tema», sinó que s'ha de parlar de forma seriosa i fer un projecte «realment sòlid».

El candidat a cap de Govern per DA a més de fer la passejada per la parròquia d'Encamp amb els candidats territorials d'aquesta parròquia, va seguir amb aquest format de campanya electoral pels carrers de Canillo, amb el candidats d'aquesta parròquia.

Unes passejades on Marti parla de primera mà amb els diferents sectors de la seva parròquia per recollir neguits i explicar el programa electoral que representa per demanar el suport electoral.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT