PUBLICITAT

Reoberta la possibilitat de fer entrar capital privat a EMAP

  • Camp assegura que ja hi ha «l'estabilitat jurídica i política» per buscar inversors»
C. G.
LA MASSANA

Periodic
Esquiadors pugen per un tapís de l'estació de Pal. Foto: TONY LARA

El debat sobre una possible entrada d'inversors privats a la societat d'EMAP, d'àmbit públic i integrada dins de Vallnord, torna a estar sobre la taula, De fet, és una de les mesures per les que aposta el Comú per tal de reduir l'endeutament abans del termini del 2013.

Així ho va explicar ahir el cònsol de la Massana, Josep Maria Camp, després que des d'aquest passat mes de desembre el Comú tornés a recuperar la gestió de la societat (Vallnord en fa la comercialització). Segons va informar el cònsol, en l'actualitat ja hi ha «l'estabilitat jurídica i política» necessària per poder plantejar-se l'entrada externa de capital. Camp va afegir que «és ara quan es pot anar a buscar capital privat», tot i que va reconèixer que tenint en compte la proximitat de les eleccions comunals, el més probable és que es dugui a terme «a la següent legislatura».

Per la seva part, l'oposició també veu amb bons ulls aquesta obertura de la societat, tot i que es mostra molt pessimista davant l'opció que hi hagi alguna empresa interessada. Segons va manifestar Blázquez, «hem de ser conscients de la situació, cap privat s'aventurarà a posar diners a l'estació». Tot i que ho consideren una «molt bona solució», les xifres actuals del domini no són «atractives». Una opinió no compartida per Camp: «té un cash flow positiu any rere any», va assegurar. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT